Om oss

I dag ligger TreeCon (Tidligere PH Takstoler) i Høylandet kommune i Trøndelag. I løpet av første kvartal 2022 åpner vi ny, moderne fabrikk i Namsos. 

Bedriften ble etablert i 1987 og har således lang erfaring i produksjon av alle typer takstoler og komplette byggesett. Produksjonen har i de siste år blitt betraktelig modernisert for å tilfredsstille kundens krav til kvalitet og pris. Vi har godkjent fingerskjøtingsanlegg som vi bruker i produksjonen. På den måten kan vi levere alt av bygningsmateriell i alle lengder til selvbyggere og byggmestere. TreeCon er underlagt kontroll av Norsk Treteknisk Institutt og CE-merker våre produkter.

MILJØ
Treecon tar samfunnsansvar! Les mer om hvorfor vi bygger i tre og hvilken miljøgevinst dette gir. Visste du at Innovasjon Norge gir ekstra tilskudd for bygg i tre?

Les mer om miljø
Se våre produkter

Siste innlegg fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 måned siden
Treecon

Levering av takstoler med en spennvidde på 22m og total høyde på 4,6m til kunde i Folldal. Oppdraget utført av vår gode samarbeidspartner Kristensen Transport As 😃🍂 ... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Fine bilder 😄

Litt av en transport!

24meter med løstopp på 10meter

Imponerende😃

Runar Holmen se her det går

Kai Rune F. Andersen solide takstola😁😁

👍👍👍

Thomas Juvet

View more comments

3 måneder siden
Treecon

Levering av takstoler til kunde i Namsos. Oppdraget utført av vår gode samarbeidspartner Kristensen Transport As
Utfordrende adkomst ingen hindring🚛
... Se merSe mindre

5 måneder siden
Treecon

Blikkenslagerverksted under oppføring på Dokka🙌 Vi takker Land Blikkenslagerverksted for at TreeCon ble valgt som leverandør av precut byggesett☺ ... Se merSe mindre